Tel: 0031 (0)30 303 95 98
Next
Back

home > Be Quick '28 | Pro-book

Hallo Be Quick'er! 

Welkom op de site van Pro-book. Bij Pro-book maak je je eigen boek. Van 1 tot 2000 exemplaren, altijd met garen gebonden. Pro-book maakt o.a. jaarboeken, dichtbundels, romans en almanakken. 

Of wat dacht je van een teamboek? Een mooie afsluiter van ieder seizoen en een musthave voor ieder sportteam. In een teamboek staan de topscoorders, wedstrijdverslagen en anekdotes, alle bijnamen en de leukste foto’s van feestjes en activiteiten. Én de foto met de beker, die mag natuurlijk niet ontbreken. 

Speciaal voor Be Quick '28-leden hebben wij een leuke actie. Als lid krijg je namelijk 20% korting op het maken van je eigen teamboek! 
 Zo werkt 't: 

1. Download de gratis boekensoftware en installeer deze op je computer. Klik op 'Zoeken naar updates' en kies 'Teamboek'. 

2. Zodra de software is geupdate, open je de categorie 'Teamboek'. Kies een formaat en een uitvoering. 

3. Tijd om te ontwerpen! Selecteer de mooiste foto's en voeg een leuke beschrijving bij. Plaats achtergronden, maskers of plakboekitems: maak het boek helemaal zoals jij wilt!

4. Is je teamboek klaar? Klik op het groene winkelwagentje om je boek te bestellen. Vul 20BEQUICKTEAMBOEK in bij 'Kortingscode' en krijg 20% korting op teamboek. 

5. Rond het online bestelproces af en de software stuurt de inhoud van je boek naar ons toe. Wij gaan met je teamboek aan de slag! Bekijk onze homepage voor de actuele aanleverdeadlines. 

 

 

De boekensoftware is beschikbaar voor Windows en Mac. 

© Pro-book | Amsterdamsestraatweg 656 d | 3555 HX Utrecht | 0031 (0)30 303 95 98 | info@pro-book.nl | Privacy Policy | Voorwaarden
De specialist in genaaid gebonden boeken
Voor drukkers
Voor drukkers