Tel: 0031 (0)30 303 95 98
Next
Back

home > hccgenealogie

hcc!genealogie

Pro-book biedt speciaal alle leden van hcc!genealogie de mogelijkheid tegen korting boeken te laten maken. Wij produceren echte boeken in kleine oplages in boekwinkelkwaliteit.


Voordelen
Als lid van hcc!genealogie ontvangt u een praktische handleiding. Hierin vindt u o.a. handige tips over het bewerken van foto’s, het omzetten van uw bestand naar een drukklare PDF en meer informatie over de indeling van een boek. Vanaf 25 exemplaren is het mogelijk een ongebonden drukproef aan te vragen van uw boek.

Korting voor leden van hcc!genealogie
Leden van hcc!genealogie bieden wij 5% korting op het maken van een boek. De korting is van toepassing op de prijzen die op onze site gepubliceerd staan. In de colofon verzoeken wij u vriendelijk de volgende zin op te nemen: Mede mogelijk gemaakt door hcc!genealogie. Bij uw bestelling kunt u de code hcc!genealogie2012 en uw lidnummer doorgeven, dan wordt de korting verrekend.

Maak uw boek
Boeken maken is het leukste wat er is. Bij Pro-book weten we dat als de beste. Nog leuker is het maken van uw eigen boek. Bij Pro-book kunt u dit op verschillende manieren doen:

Gratis te downloaden boeken software
Handleiding Uw boek opmaken in Word
Templates voor Word
Templates voor InDesign
Vormgeving uitbesteden

 
Over Pro-book
Pro-book maakt genaaid gebonden boeken in kleine oplages van zelfs één tot enkele exemplaren van een boek. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel al sinds 1892. Ieder boek wordt zorgvuldig gemaakt van de eerste tot de laatste bladzijde. Vakmanschap combineren we met technologie. We printen met de meest moderne digitale persen en binden het volgens ambachtelijke methoden. Wij wensen u veel plezier met het opmaken van uw boek. Mocht u vragen hebben, dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

 

De boekenmakers van Pro-book             

 

 

Nog vragen?
De boekenmakers staan tijdens kantooruren voor u klaar, neem contact op via 0031 (0)30 - 303 95 98 of stuur een e-mail naar info@pro-book.nl.

5% korting voor leden van hcc!genealogie

  

 

 
 

© Pro-book | Amsterdamsestraatweg 656 d | 3555 HX Utrecht | 0031 (0)30 303 95 98 | info@pro-book.nl | Privacy Policy | Voorwaarden
De specialist in genaaid gebonden boeken
Voor drukkers
Voor drukkers