Tel: 0031 (0)30 303 95 98
Next
Back

home > literairwerk.nl

Literairwerk.nl

Pro-book biedt speciaal alle leden van literairwerk.nl de mogelijkheid tegen korting boeken te laten maken. Wij maken echte boeken in kleine oplages in boekwinkelkwaliteit.

Voordelen
Als lid van literairwerk.nl ontvangt u een praktische handleiding. Hierin vindt u o.a. handige tips over het bewerken van foto’s, het omzetten van uw bestand naar een drukklare PDF en meer informatie over de indeling van een boek. Vanaf 25 exemplaren is het mogelijk een losse druk proef van uw boek aan te vragen.

Korting voor leden van literairwerk.nl
Leden van literairwerk.nl bieden wij 5% korting op het maken van een boek. De korting is van toepassing op de prijzen die op onze site gepubliceerd staan. In de colofon verzoeken wij u vriendelijk de volgende zin op te nemen: Mede mogelijk gemaakt door literairwerk.nl. Bij uw bestelling kunt u de code Literairwerk.nl2012 en uw lidnummer doorgeven, dan wordt de korting verrekend.

Maak uw boek
Boeken maken is het leukste wat er is. Bij Pro-book weten we dat als de beste. Nog leuker is het maken van uw eigen boek. Bij Pro-book kunt u dit op verschillende manieren doen:
 

Gratis te downloaden boeken software
Handleiding Uw boek opmaken in Word
Templates voor Word
Templates voor InDesign
Vormgeving uitgebesteden

 
Over Pro-book
Pro-book maakt genaaid gebonden boeken in kleine oplages van zelfs één tot enkele exemplaren van een boek. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel al sinds 1892. Ieder boek wordt zorgvuldig gemaakt van de eerste tot de laatste bladzijde. Vakmanschap combineren we met technologie. We printen met de meest moderne digitale persen en binden het volgens ambachtelijke methoden. Wij wensen u veel plezier met het opmaken van uw boek. Mocht u vragen hebben, dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

 

De boekenmakers van Pro-book     

 


 

Nog vragen?
De boekenmakers staan tijdens kantooruren voor u klaar, neem contact op via 0031 (0)30 - 303 95 98 of stuur een e-mail naar info@pro-book.nl.

5% korting voor leden van literairwerk.nl

 

 

© Pro-book | Amsterdamsestraatweg 656 d | 3555 HX Utrecht | 0031 (0)30 303 95 98 | info@pro-book.nl | Privacy Policy | Voorwaarden
De specialist in genaaid gebonden boeken
Voor drukkers
Voor drukkers