Tel: 0031 (0)30 303 95 98
Next
Back

home > Reviews

Reviews

Waardering <B>*reisverslag</B><B></B> 5 Jasmijn op 21-Oct-2017

Super goede service. Inmiddels al twee reisboeken laten maken en allebei in top kwaliteit. Ik ga hier absoluut vaker bestellen, een aanrader!
Waardering <B>*kookboek</B><B></B> 5 Ingrid op 17-Sep-2017

Het kookboek met de recepten van mijn moeder is prachtig geworden. Stevige harde kaft, handig leeslint en mooie foto's.
Goede service van Pro-book, snelle levering, top!!
Waardering <B>*dichtbundel</B><B></B> 5 Maria van den Boom op 29-Aug-2017

Na jaren van het schrijven van gedichten en teksten heb ik een boek laten maken bij Pro-Book. Met de hulp van mijn man werd het binnen twee weken bezorgd. Mijn boek: Gedachtendroom. Het boek is supermooi, van goede kwaliteit en ik ben er trots op.
Ik heb hem in de boekwinkel laten plaatsen zodat mensen die interesse hebben het kunnen kopen.
Ik vind Pro-Book echt een aanrader.
Waardering <B>*levensboek</B><B></B> 5 Eyeopener op 01-Jul-2017

Een tijdje geleden heb ik mijn schoolverslag 'Het Levensboek' en de daarop volgende 2 levensverhalen om laten toveren tot een echt boek: 'Eyeopener'
Het boek is veel mooier geworden dan verwacht. Zelf was ik achteraf bang dat de tekst niet helemaal leesbaar zou worden door onder andere de foto's die doordrukken. Dit was niet het geval en het boek ziet er gewoon erg professioneel uit! Ben meer dan tevreden!
Ook was de service perfect. Ik kreeg mijn boek op de verwachtte verzenddatum al binnen.
Waardering <B>*genealogisch_boek</B><B></B> 5 Herman Spoelstra op 06-Jun-2017

Net weer een zending van mijn inmiddels 4e boek ontvangen. Het zag er weer prachtig uit, mooi papier, prima druk en uitstekende snelle service. En dat voor maar 20 exemplaren, voor een zeer acceptabele prijs. Had zelfs per abuis de nota twee maal betaald, maar kreeg op mijn verzoek per kerende post antwoord en terugstorting van het bedrag!. Uitstekende service!. Ga zo door en ik zal boeken blijven bestellen bij jullie.
Waardering <B>*levensboek</B><B></B> 5 Jose op 03-May-2017

Onlangs heb ik een levensboek voor iemand mogen maken en dit in boekvorm laten drukken. De service van Pro-book was zeer goed. Ik heb regelmatig mails gestuurd met vragen over allerlei zaken omtrent mijn boek en deze werden snel en correct beantwoord. Daarnaast is de prijs-kwaliteit verhouding ook erg goed. Ik doe zeker de volgende keer weer zaken met Pro-book.
Waardering <B>*genealogisch_boek</B><B></B> 5 Peter op 16-Mar-2017

Onlangs mijn boek laten drukken bij Pro-Book. Helaas zaten er enige drukwerk fouten in. Nadat ik een mailtje had gestuurd, kon ik het boek retour sturen om het op te lossen. Na een week weer ontvangen en het was perfect opgelost, zelfs mijn portokosten heb ik vergoed gekregen, top service, ga zo door!
Waardering <B>*reisverslag</B><B></B> 5 Hielke Bijsma op 23-Feb-2017

Ik heb een reisverslag gemaakt van een voettocht. Zoekende naar een uitgever voor kleine oplages kwam ik bij Pro-book terecht. Tevens hadden ze een zeer uitgebreide handleiding hoe een boek en hoe een omslag te maken. Hier ben ik mee aan de slag gegaan en het resultaat is uitstekend te noemen. Zeer verzorgd boekwerkje geworden. Goede service en bij vragen snel antwoord. Pro-book is echt een aanrader.
Waardering <B>*genealogisch_boek</B><B></B> 5 Herman Spoelstra op 22-Feb-2017

Net weer een zending van mijn stamboomboek BOURGONJE ontvangen. Ziet er weer (3e keer!) fantastisch uit. Ben zeer tevreden met het drukwerk, papiersoort, afwerking, snelle service enz. Fijn dat pro-Book ook in kleine oplagen werkt ! Het maken van een boek is "een fluitje van een cent" met deze uitgever/drukker.
Heb altijd erg plezierige contacten (persoonlijk en via email met de medewerk(st)ers van Pro- Book. Kan iedereen aanraden met hen te werken!
Snel naar mijn volgende boek!
Waardering <B>*kinderboek</B><B></B> 5 B.Koning op 24-Jan-2017

Al een paar jaar bezig geweest met mijn vriendin om een kinderboek te schrijven.Eindelijk is het gelukt en het is prachtig geworden. Een mooi boekje voor mijn kleinkind die net was geboren.
Waardering <B>geschiedenis_boek</B><B></B> 5 Gerard de Fouw, Colijnsplaat op 20-Jan-2017

Door dat ik een uitgever zocht die een gebonden boek kon maken met een harde kaft kwam ik bij Pro-Book terecht.
Zelf had ik totaal geen ervaring met het opmaken van een boek.
Dank zij de template in Word en de geweldige begeleiding van de medewerkers van Pro-Book is het mij gelukt het boek “Een leven bij de Marine”. Aan de hand van de dagboeken van L.D. van Driel te maken.
Kwaliteit is geweldig goed.
Dank hier voor en zeker een aanrader voor anderen.

Colijnsplaat Januari 2017, Gerard de Fouw
Waardering <B>*fotoboek</B><B></B> 5 jolanda rutten op 06-Dec-2016

Ik ben super tevreden met de service en de boeken van pro-book. Ik vind de prijs echt heel goed en de persoonlijke service is echt fantastisch. Ik had de foto's en tekst redelijk dicht langs de rand gezet en dat blijkt er wel eens af te vallen bij het snijden en binden. Daarover werd ik vriendelijk gebeld en ik kon het zelf nog aanpassen zonder dat de levertijd daardoor achteruit ging!

Het boek is ook echt heel mooi geworden, prachtige buitenkant én prachtige binnenkant!

Ik had eerder al eens een zachte cover A4 fotoboek gemaakt voor alle kinderen uit groep 8 die afscheid namen van de basisschool. Echt super mooie ' tijdschriften' geworden voor echt een hele mooie prijs!

Aanrader dus! (en voor mensen die sparen via Campina Eurosparen, daar is ook nog eens een hele mooie korting te halen!)
Waardering <B>*kinderboek</B><B></B> 5 Rob Sijben op 31-Oct-2016

Mijn dochter wilde graag een eigen kinderboekje maken. Om haar een echt boek te geven besloot ik om met Pro-book contact op te nemen. Wat begon als een grap nam uiteindelijk grotere vormen aan. De eerste 25 stuks werden geleverd en deze waren precies zoals ik deze verwacht had. De volgende 25 volgden net zo snel (aangezien de eerste boekjes binnen mum van tijd weg waren). Van iedereen die een boekje heeft waren er lovende woorden over het boekje. Al met al een goede keuze om voor Pro-Book te gaan.
Waardering <B>*verhalen / roman</B><B></B> 5 Ron op 25-Oct-2016

Ik heb 1 exemplaar besteld van mijn manuscript, om eens te ontdekken wat de kwaliteit van P.O.D. tegenwoordig is. Het resultaat viel me meer dan honderd procent mee. Sterker nog, het boek kan zo in de boekenkast, ongelooflijk.
Opmerkelijk: ik heb het boek (bijna 400 pagina's) opgemaakt in MS-Word en daarna bewaard als PDF. De afmetingen die ik in de tekstverwerker heb ingesteld (dus grootte van de pagina, de marge van paginarand tot aan tekst e.d.) blijken in het geleverde geprinte exemplaar minder dan een halve millimeter af te wijken. Dat is erg prettig, het geeft je het gevoel dat je erg precies kunt bepalen hoe je het wilt hebben.
De omslag heb ik, op basis van de rekenhulp op de website, gemaakt met PowerPoint en vervolgens bewaard als PDF. En ook hierbij: op de millimeter nauwkeurig met ook de kleuren precies zoals ik ingesteld had. Heel voorspelbaar en dus heel fijn. Dat had ik echt niet verwacht.

Ook de service was uitstekend. Ik had de omslag eerst fout uitgerekend en kreeg een vriendelijk mailtje waarin ik daarop attent werd gemaakt. Toen kreeg ik de kans om het te corrigeren, zonder extra kosten.

Enige nadeel: bij 1 exemplaar is de prijs behoorlijk. Ik kan als auteur kleine oplages nooit met enige winst verkopen, omdat de prijs ongeveer twee keer zo hoog is als wat je in de boekwinkel zou betalen voor een roman van deze omvang. Dus hopelijk kan daar nog een keer iets aan gedaan worden.
Waardering <B>*stageverslag / scriptie / proefschrift</B><B></B> 5 Maaike Schoenmaker op 25-Oct-2016

Fantastische kwaliteit voor een goede prijs!

2 hardcover A5 boekjes besteld, helemaal zelf vormgegeven.

Helaas is er een stukje van een pagina overgelopen op een andere pagina. Hierdoor valt er een zwarte streep over een foto heen. Klein foutje (zit in beide boekjes), maar verder ben ik er ontzettend blij mee!

Goede service, top kwaliteit en heel veel keuze mogelijkheden zodat je het perfecte boek kan samenstellen.

Een echte aanrader!
Waardering <B>*herinneringsboek</B><B></B> 5 Rudolf de Boer op 25-Oct-2016

Uitstekende instructie op jullie website over het aanbieden van drukwerk! Had de boekjes ook in Utrecht kunnen laten drukken, maar kwam zo bij jullie terecht.
Mooi gedrukt en afgewerkt ook alles, een aanrader voor iedereen!
Waardering <B>*wetenschappelijk_boek</B><B></B> 5 GM Veenendaal op 19-Oct-2016

Prachtig boek geworden. snel geleverd en tot in de puntjes verzorgt. Overtrof mijn verwachtingen.
Waardering <B>*levensboek</B><B></B> 5 Annie Hoetink-Braakhekke op 14-Oct-2016

Veel dank voor de hulp bij het maken van het levensboek van mijn vader en zijn familie.
Het is heel mooi geworden, vooral de oude foto's zijn prachtig.
De goede uitleg en tips op de site waren van belang voor een beginner.
Mijn familie en bekenden zijn ook enthousiast en een aantal gaat nu ook beginnen aan hun eigen familieverhaal met hulp van jullie.
Hartelijke groet, Annie.
Waardering <B>*zakelijk_boek</B><B></B> 4 Wouden op 14-Oct-2016

Het resultaat is top! Strak en keurig ingebonden en dankzij de extra persoonlijke hulp een perfect op maat gemaakte omslag. Het bestelproces mag wat bondiger met minder vragen en opties in het online formulier. Maar voor de rest zeer professioneel geleverd!
Waardering <B>*herinneringsboek</B><B></B> 5 C.v.Gelder op 13-Oct-2016

Het uiteindelijke resultaat van het boek was uitstekend. Het was een kado voor mijn vader (78) die zijn herinneringen vanaf zijn jeugd tot nu hij kleinkinderen heeft , heeft opgeschreven. Alles is zoals ik wenste alleen de kleuren in de stamboom zijn niet gebruikt/gedrukt, dat is jammer maar vond het niet nodig om hierover te reclameren omdat de rest goed was..
Waardering <B>*condoleance_boek</B><B></B> 5 Lisette Riepen op 13-Oct-2016

Op korte termijn een prachtig condoleance boek geleverd gekregen. In de paarse kleur die zo perfect paste en gepersonaliseerd met foto en tekst. Uitmuntende service!
Waardering <B>*levensboek</B><B></B> 5 Ineke op 13-Oct-2016

Een prima manier om uw boek te maken. Duidelijke uitleg (ook via tel., chat en YouTube), tal van mogelijkheden voor de lay-out en tenslotte een prachtig boek!
Waardering <B>*herinneringsboek</B><B></B> 5 Marjolein Esther op 01-Oct-2016

Van begin tot eind heel goed begeleid geweest door de mensen van pro-book.nl. Bij alle mogelijke problemen die ik aankaartte, stonden ze steeds meteen klaar om me met raad en daad bij te staan. Het resultaat overtreft onze verwachtingen. Als er nog eens een boek gedrukt moet worden komen we zeker opnieuw hierheen! Top!
Waardering <B>*genealogisch_boek</B><B></B> 5 Christel Loman op 02-Sep-2016

Uitstekende service ondervonden tijdens het maken van het boekje! Vragen werden direct beantwoord, en ondersteuning was accuraat. Snelle verzending, kwalitatief erg mooie boekjes!
Waardering <B>*levensboek</B><B></B> 5 Cees Blom op 22-Aug-2016

Mijn boek is met grote waardering door familie en vrienden ontvangen.
Mede werkers van Pro Book gaven mij een fijne service
Waardering <B>*levensboek</B><B></B> 5 Annie op 13-Aug-2016

Dank voor het maken van het prachtige familieboek, wij zijn erg tevreden!
Waardering <B>*jubileumboek</B><B></B> 5 Louise op 11-Aug-2016

Ik laat mijn boeken hier en daar drukken, maar Ik had al een paar jaar geleden al een zeer goede ervaring met pro-book. Dus dit jubileumboek hier en niet daar laten verzorgen. Prachtige kleuren op mooi papier. En dan nog eens goed ingebonden! Mijn volgende boek komt er ook aan en zal bij pro-book gedrukt worden!
Waardering <B>*kinderboek</B><B></B> 5 nanda sharon op 10-Aug-2016

ik ben heel blij met mijn boek , het ziet er prachtig uit, precies wat ik wilde.
Dank Nanda Sharon
Waardering <B>*genealogisch_boek</B><B></B> 5 Linders, ook gnaamd De Groot op 10-Aug-2016

Mijn familie is enthousiast over het 260 bladzijden tellende familieboek inA4 formaat; een flink boek dus. Gebonden hardcover met 60 pagina's kleur en ook voor en achter- schutbladen in kleur over de pagina's naadloos doorlopend. Foto's, documenten en schema's zeer duidelijk en zonder ruis. De begeleiding tijdens het proces was uitstekend Complimenten.
Waardering <B>*levensboek</B><B></B> 4 Wendy Kolkert op 31-Jul-2016

Voor het project Levensboek van Humanitas Assen heb ik hier een boekje laten drukken. De eerste keer was er een foutje gemaakt, maar na contact heel snel antwoord gekregen en met een heel nette regeling een herdruk gekregen! Echt een hele goede service. Het boekje ziet er heel goed en professioneel uit, en de verzending was vlot. Fijn dat er een betrouwbare, goede service te verwachten is, ook als er misschien iets niet perfect gaat. Hier kom ik zeker graag terug.
Waardering <B>*magazine</B><B></B> 5 Tom Schuurman op 26-Jul-2016

Ontwerpen gemaakt voor een eigen magazine. Had geen idee waar ik het moest laten maken, toen ik ineens van vrienden het adres van pro-book.nl kreeg. Eerst onzeker over mijn manier van aanleveren, maar Pro Book kwam met prachtig resultaat. Het was netjes afgewerkt en de bedrukking was erg goed zowel kleur als positie van het beeldmateriaal. Zeer tevreden, mocht ik weer een eigen magazine ontwerpen zal ik het zeker opnieuw bij pro-book.nl doen.
Waardering <B>*kunst_cultuur_boek</B><B></B> 3 Marianka op 22-Jul-2016

Pro-Book is zeker een van de betere online drukkerijen voor hardcover boeken. De service is goed, ik ben altijd goed geholpen. De keuze uit papier is vrij ruim, en de papier proef is gratis en snel thuisbezorgd.

Omdat mijn boek groot formaat was moest ik het laten binden met lijm en een linnen rug. De linnen rug is een prachtige kleur en staat zeer stijlvol. Het binden met lijm zorgt er wel voor dat het moeilijk is om door mijn boek te bladeren, en sommige delen van mijn pagina wegvallen.

Ik heb twee keer hetzelfde boek besteld, beide kwamen ze prima aan maar de tweede keer was de cover van het boek minder netjes afgewerkt dan de eerste keer. De linnen rug was minder breed waardoor mijn illustratie op de voorkant niet gecentreerd staat.

Ook ontving ik de boeken beide keren met lijmresten op de kaft. Deze gingen er gelukkig af met mijn nagels, maar toch jammer.

Al met al zijn de boeken erg mooi, de kleuren helder en door de bindwijze zeer stevig.
Waardering <B>*fotoboek</B><B></B> 4 Wiep Klaas Smits op 11-Jul-2016

We hebben een quote gevraagd via de website, alvorens een jaarboek voor de groep 3 waar onze dochter in zat te maken. Software is redelijk intuitief, en bevat veel opties als je eenmaal doorhebt hoe het in elkaar zit. Niet helemaal vergelijkbaar met Albelli, waar we meestal onze fotoboeken bestellen, maar zeker beter dan sommige concurrenten. Boek besteld, en gebeld in verband met levertijd. Zeer goed contact met klantenservice; vriendelijk, oplossingsgericht en met oog voor de wensen van de klant. Prijs op website bleek aanzienlijk duurder bij afrekenen, maar het verschil werd zonder slag of stoot teruggestort. Hoewel er geen enkele garantie voor de aangegeven levertijd gegeven hoeft te worden, heeft Pro-book er alles aan gedaan om de boeken voor de laatste schooldag bij ons te hebben. Hulde voor de klantenservice. We hebben veel positieve reacties op het jaarboek ontvangen!
Waardering <B>*geschiedenis_boek</B><B></B> 5 Visscher op 30-Jun-2016

Onze vader is erg blij met het mooie historische boek. Het boek ziet er goed uit, makkelijk te lezen grote letters en foto's. Fijne service!
Waardering <B>*herinneringsboek</B><B></B> 5 Yvonne op 22-Jun-2016

Het herinneringsboek werd een mooi cadeau voor onze moeder. Dankzij het fijne persoonlijke contact en de meedenkende begeleiding van Pro Book zag het er fantastisch uit. Dank jullie wel.
Waardering <B>*herinneringsboek</B><B></B> 4 yvon oosterwaal op 17-Jun-2016

Goede service. Kijken en denken en corrigeren met je mee. Komen er zeker terug.
Waardering <B>*wetenschappelijk_boek</B><B></B> 5 Jos op 14-Jun-2016

Mooi uitgegeven boek, maar belangrijker: persoonlijke support en meedenken. Geen abstracte firma, maar mensen die je te woord staan en je zelfs terug bellen... Fantastisch.
Waardering <B>*stageverslag / scriptie / proefschrift</B><B></B> 5 Hanneke's stage op 10-Jun-2016

Langs geweest om me te laten informeren over de mogelijkheden en de verschillen zodat ik een beter idee kon krijgen van wat ik wilde.
Goed advies gehad en er werd tijd genomen voor mijn vragen. Een week later mijn verslagenheid opgehaald en er heel blij mee, ze zien er mooi professioneel uit.
Waardering <B>*jubileumboek</B><B></B> 5 Simone op 09-Jun-2016

Met jullie duidelijke handleiding én telefonische ondersteuning was het maken van een cadeau-boek goed te doen. Spannend hoe het er "in het echt" uit zou zien, maar het resultaat is fantastisch! Ik zal jullie zeker aanraden bij iedereen die een boek wil maken. Bedankt voor jullie service!!
Waardering <B>*religieus_boek</B><B></B> 5 Fatiema op 03-Jun-2016

Supergoede klantenservice! Had zelf mijn boek opgemaakt volgens de handleiding gegeven in Word en er waren fouten in. Pro-book drukt niet klakkeloos als je wat verstuurd hebt, maar kijkt ook naar datgene waar het beter kan! Echt een aanrader om je boeken te laten drukken! Mijn volgende boek laat ik weer hier drukken.

Met vriendelijke groet,
Een supertevreden klant.
Waardering <B>*magazine</B><B></B> 5 Paulien op 03-Jun-2016

met spanning gewacht op het tijdschrift en het overtrof mijn verwachtingen. Ook bij vragen waren ze goed te bereiken en behulpzaam.
Waardering <B>*kunst_cultuur_boek</B><B></B> 5 Auke van der Veen op 03-Jun-2016

Hierbij bericht ik u dat mijn bestelling in goede orde door mij is ontvangen.
Ik ben zeer enthousiast over de snelle en buitengewoon goed verzorgde aflevering.
De boeken zien er pico bello uit en zijn boven verwachting van kwaliteit. U heeft een bijzondere prestatie geleverd, want het boek telde maar liefst 1300 pagina's en zeer veel verschillende fonts!
U heeft bovendien een zeer faire prijs voor de boeken berekend.
Mijn complimenten aan Pro-book en al uw medewerkers. Service, advies en bediening zijn hoogstaand.
Als ik u in de toekomst weer nodig heb, zal ik niet aarzelen van uw diensten gebruik
te maken.
Nogmaals zeer bedankt!
Waardering <B>*kookboek</B><B></B> 5 Ineke Bruggeman op 17-May-2016

Onze ervaring met Probook is zeer positief. Vanaf het begin tot het einde hebben we alles in goed overleg kunnen regelen. Omdat we zelf niet de creativiteit in huis hadden, hebben we dankbaar gebruik gemaakt van de mogelijkheid om via Probook te laten vormgeven. Ook tijdens dit proces werden alle afspraken nagekomen, met als gevolg een prachtig eindresultaat.
Waardering <B>*geschiedenis_boek</B><B></B> 4 Geert Gunneweg op 15-May-2016

product is uitstekend, de instructies zijn helder en vooral de communicatie met Probook blinkt uit in helderheid. Hulde
Waardering <B>*verhalen / roman</B><B></B> 5 Willy Wytzes op 12-May-2016

Mijn boek ziet er prachtig verzorgd uit. Ik heb goede adviezen gehad waardoor de kwaliteit prima is geworden.
Waardering <B>*herinneringsboek</B><B></B> 5 Jeroen Visser op 12-May-2016

Uitstekende service en kwaliteit, boek ziet er professioneel uit.

Keurig op tijd geleverd en duidelijke communcatie en flexibiliteit.

Ook de prijs-kwaliteit verhouding is dik in orde!
Waardering <B>*trouwboek</B><B></B> 5 Cora op 11-May-2016

Van een trouwboek heb ik een trouwmagazine gemaakt ik heb het afgelopen week ontvangen en het ziet er super gaaf uit op 3 juni 2016 ga ik dit boek overhandigen aan het bruidspaar dus het is nu nog een beetje spanend hoe ze gaan reageren.
Waardering <B>*fotoboek</B><B></B> 5 R. Kl. op 25-Apr-2016

Vanwege de uitstekende prijs/kwaliteit is mijn keuze ooit gevallen op Pro-Book en daar heb ik geen spijt van gehad. Sindsdien laat ik al mijn fotoboeken bij hen vervaardigen.
Waardering <B>*medisch_boek</B><B></B> 5 Simar op 23-Apr-2016

Zeer professionele uitvoering van mijn boek. Laat er zeker meer maken. Goede begeleiding!
Waardering <B>*kunst_cultuur_boek</B><B></B> 5 Amy op 23-Apr-2016

Super dienst, ik ben heel blij met de service van Pro-Book. Aanbevolen. Ik ga meer gebruik maak van hun fantastisch service en product.
Waardering <B>*genealogisch_boek</B><B></B> 5 W van Haeringen op 22-Apr-2016

Ik ben in alle opzichten zeer tevreden met het boek zoals het er uitziet. Dank voor de hulp op onderdelen, zoals het ontwerp van de omslag.. Het is voor het eerst dat ik een boek voorbereidde met Word. Aanvankelijk ging dat niet helemaal goed omdat ik Word 2007 gebruikte. Met Word 2013 verliep het uitstekend dankzij de methode die in de pro-book handleiding staat beschreven. Ik weet al waar ik mijn volgende (?) boek laat drukken !
Waardering <B>*dichtbundel</B><B></B> 5 E van Schaick op 22-Apr-2016

De gedichtenbundel ziet er perfect uit en ook nog eens razendsnel geleverd. Daardoor heeft mijn vader zijn boek toch nog kunnen zien voor dat hij kwam te overlijden. Bedankt voor deze service . Ik zal zeker bij eventuele vervolg opdracht weer. Voor Pro-book kiezen.
Waardering <B>*fotoboek</B><B></B> 5 Noor van de Voort op 22-Apr-2016

Hele goede service (persoonlijk, snelle reactie op vragen), prachtig boek, alles is mogelijk, een heel fijn adres voor vervolgopdrachten!
Waardering <B>*reisverslag</B><B></B> 5 Marleen Bouwman op 15-Apr-2016

Pro-book levert een heel goede en snelle service. De prijs/kwaliteit verhouding is prima. Met heel veel plezier lees en bekijk ik mijn eerste zelf gemaakte reisboek! Op naar het volgende boek!
Waardering <B>*levensboek</B><B></B> 5 L.F. Wolthuis op 11-Apr-2016

Ik ben erg tevreden over het boek dat van mijn levensverhaal is gemaakt. Vooral de zwart/wit foto's komen goed duidelijk over. Prima vakwerk.
Waardering <B>*stageverslag / scriptie / proefschrift</B><B></B> 4 Richard op 11-Apr-2016

Ik ben zeer tevreden over het boek en de communicatie die we hier over gehad hebben.
Waardering <B>*herinneringsboek</B><B></B> 5 Joek van Werkhoven op 11-Apr-2016

Een persoonlijk boek, voor vrienden en familie, dat was de bedoeling.. Pro-book is zeer professioneel in het begeleiden. Zelfs bij mijn vierde telefoontje op een dag bleven ze vriendelijk en geduldig! Bij het maken van keuzes: welk papiersoort, hoeveel pagina's, bij elke vraag: een geweldige ervaring om te merken dat niets te veel was. En als je het boek dan in je handen hebt: apetrots dat dit gelukt is! Het ziet er zó prachtig uit. Met veel dank aan alle medewerkers en graag tot mijn volgende boek!
Waardering <B>*kinderboek</B><B></B> 5 Anouk op 11-Apr-2016

Super service! Als de documenten niet correct zijn aangeleverd melden ze dat en heb je nog de kans om het correct aan te leveren. Ook is de levering snel!
Waardering <B>*kinderboek</B><B></B> 5 Marieke Bouwers op 02-Apr-2016

Super service! Heel tevreden over het eindresultaat!
Waardering <B>*levensboek</B><B></B> 4 E.W.E. Scheper op 09-Mar-2016

Met de omslag van het boek wilde het niet goed vlotten. Bij een eerder boek lukte dat ook al niet goed. Het ligt aan de conversie van Word naar PDF. Ik ben toen en nu goed geholpen door medewerkers van probook. Het resultaat is prachtig. Toch raad ik probook aan om als standaard service de omzetting naar PDF aan te bieden.
Waardering <B>*kunst_cultuur_boek</B><B></B> 4 Kirsten Krijthe op 09-Mar-2016

Prima levering van de boeken. Goede communicatie via de mail over de status van mijn bestelling. Kwaliteit van het druk werk is redelijk goed. Hoge kwaliteit foto's gebruikt in de opmaak, pakte niet bij alle foto's na verwachting uit in het drukwerk. Toch acceptabel genoeg voor een nabestelling.
Waardering <B>*genealogisch_boek</B><B></B> 5 Winfried op 29-Feb-2016

Voor het eerst een boek laten drukken bij Pro-book. Meer dan 400 pagina's tekst met foto's die ik zelf heb opgemaakt in Word en als (standaard) PDF heb aangeboden voor afdrukken. Het resultaat overtreft mijn verwachting (incl levering binnen 1 week tijd!). Een aanrader!!
Waardering <B>*religieus_boek</B><B></B> 5 Wim op 12-Feb-2016

De LInji Lu is een prachtig uitgevoerd en degelijk boek.
Het draagt bij aan het dagelijks ter hand nemen van het boek, ter harte nemen van de inhoud en de dag erna dit te hervatten.
Ik ga in de toekomst zelf ook gebruik van uw mogelijkheid om een boek te maken, daarbij vertrouwend op de lovende berichten over de te bieden hulp erbij.
Waardering <B>*jubileumboek</B><B></B> 5 Lotte op 09-Feb-2016

Een hele fijne website! En ook de software waar het boek in gemaakt is, zat perfect in elkaar. Een aantal vragen zijn door de klantenservice duidelijk en ik kreeg snel antwoord.
Het boek opgehaald in Zwolle en was mooi gebonden. Alleen maar lof!
Waardering <B>*kookboek</B><B></B> 4 hermen op 08-Feb-2016

Onlangs een prachtig kookboek laten maken via Pro Book. De klantvriendelijkheid van de medewerkers was bijzonder goed en het resultaat mag er zijn. Het was in het begin wel even puzzelen maar mede dankzij de instructies ( en geduld) van de medewerkers kwam alles goed.
Waardering <B>*stageverslag / scriptie / proefschrift</B><B></B> 5 Sharon Schenck op 26-Jan-2016

Ik ben echt zeer blij met hoe het boek geworden is. We moesten dit hebben voor een projectvak op school. Het is perfect gemaakt en gedrukt. De kaft is zeer mooi afgewerkt en alles is top in orde! Ik heb dit redelijk laat besteld, maar 2 weken op voorhand. Maar ik had het in dezelfde week van mijn bestelling al, maandagmorgen bestelling geplaats en vrijdag had ik de boekjes al! Gewoonweg een perfecte service! Bedankt!
Waardering <B>*boekblok</B><B></B> 4 Marloes op 26-Jan-2016

De eerste bestelling was niet geheel naar verwachting, maar dankzij topservice hebben wij ontzettend mooie nieuwe boekblokken ontvangen. Ik ben altijd vriendelijk te woord gestaan, dus ik ben erg tevreden over de kwaliteit van de boekblokken, maar ook over de uitstekende service.
Waardering <B>*levensboek</B><B></B> 5 Westerhof op 26-Jan-2016

Uitstekend uitgevoerd met hulp en meedenken.
Waardering <B>*herinneringsboek</B><B></B> 5 Jos van Reen op 18-Jan-2016

Ik heb in december eindelijk besloten om mijn boek uit te brengen en heb dat via Pro-book gedaan.
Mijn gezin en mijn broers en zussen waren zeer onder de indruk, maar ook kennissen die het hebben gelezen waar erg onder de indruk: "Een echt boek". Ik ben zelf heel blij met het resultaat.
Waardering <B>*blanco_boek</B><B></B> 5 F.Smit op 14-Jan-2016

Mijn familieboek is uitstekend verzorgd door Pro-book. Prachtig papier waarop de foto's heel goed tot hun recht komen. Ik heb gezien dat vele familieleden bij het doorlezen bijna liefkozend de bladzijden omsloegen. Alle afspraken werden correct en punctueel nagekomen. Alle lof.
Waardering <B>*herinneringsboek</B><B></B> 5 Joke Keuning op 06-Jan-2016

goeie begeleiding bij juiste oplevering drukproef, goeie kwaliteit en goeie service
Waardering <B>*levensboek</B><B></B> 5 S. Backer op 06-Nov-2015

De verhalen van mijn opa en oma heb ik verwerkt tot een boek en heb het bij pro-book laten drukken. Mijn vragen en onzekerheden over het ontwerp werden allen weggenomen en ik ben nu de trotse eigenaar van een eigen boek!
Waardering <B>*stageverslag / scriptie / proefschrift</B><B></B> 5 C.S. op 05-Nov-2015

Afgelopen weekend mijn boek binnen gekregen. Ben erg tevreden over de service, kosten en kwaliteit. Werd al na 1 dag opgebeld dat een bepaalde voorkeur voor mijn boek niet mogelijk was. Gelukkig kwamen zij zelf al met een oplossing. Uiteindelijk een heel strak boek geworden! Bedankt!
Waardering <B>fotoboek</B><B></B> 5 Mariël op 03-Nov-2015

Bijna een jaar geleden een herinneringsboek gemaakt voor een dierbare die terminaal was. Al zijn wensen waren mogelijk. Oranje linnen omslag, zijn naam in handschrift in blauw folie en bijpassend blauw leeslint. Het is een prachtig, waardevol boek geworden. Het was een emotionele periode, maar ben erg goed geholpen door met name Mira. Dankbaar dat we zo'n mooi aandenken hebben kunnen maken.
Waardering <B>*kookboek</B><B></B> 5 Manon op 02-Nov-2015

Ik heb bij Pro-book een kookboek laten drukken. Ik heb het boek afgelopen zaterdag ontvangen en het eindresultaat is prachtig geworden en dat voor een goedkoper bedrag in verhouding met andere drukkerijen. Ook de service is super goed hier, vriendelijk personeel en altijd snel een bericht terug.

Ik ga hier zeker nog een keer een boek laten drukken.

Ik kom h
Waardering <B>*familieboek</B><B></B> 5 Team Levensboeken Doesburg op 14-Aug-2015

In de afgelopen maanden hebben 4 levensboekenschrijvers(waaronder ikzelf) de verhalen van hun verteller/vertelster tot een boek verwerkt.
De kwaliteit van de voorbereidende workshop, de duidelijkheid van de handleiding en met name de behulpzaamheid van het team van Pro-book is boven verwachting.
En het resultaat van de boeken is geweldig. Onze vertellers zijn steeds ontroerd als zij hun levensverhaal in deze vorm in overhandigd krijgen.
Zeer aanbevolen.

Truus van der Wouden(co�rdinator Team Levensboeken Doesburg)
Waardering <B>familieboek</B><B></B> 5 J. Klaver op 08-Aug-2015

Na het aanleveren van de diverse PDF-files toch wel met enige spanning gewacht op het eindresultaat. Na de ontvangst van het boek waren wij blij verrast met het resultaat, het boek is precies geworden zoals wij gehoopt hadden, in één woord; prachtig. Wij kunnen u dan ook met een gerust hart Pro-Book aanraden.
Waardering <B>*scriptie</B><B></B> 5 Jessie Pittoors op 26-Jul-2015

Ik wilde mijn bachelorscriptie laten drukken als een echt boek als aandenken aan al het harde werk. Door een aanbeveling kwam ik op deze site terecht. Alle uitleg en was zeer goed, nuttig, ik heb zelfs veel bijgeleerd over Word! De tijd tussen het doorsturen van de bestanden en het ontvangen van het boek was wel even wegens feestdagen, maar het zeker waard! Ik ben er zo blij mee! De kleuren, de glans, de strakke uitvoering, mijn eigen ontwerp in mijn handen... onbeschrijflijk is het. Heel erg bedankt voor het mooie afgeleverde werk!
Waardering <B>*herinneringsboek</B><B></B> 4 Derk Knoll op 13-Jul-2015

dagboekje van vakantiereis gemaakt en in drievoud laten drukken.
Goede service, zowel telefonisch als per email.
Waardering <B>*roman</B><B></B> 5 Hans Terlouw op 02-Jul-2015

De afgelopen maanden heb ik twee verschillende boeken laten maken en beide keren was ik erg tevreden over het resultaat. Wat ik ook erg goed vond, was de duidelijke instructie op de website. Daardoor was ik in staat met niet erg gangbare software (TeX, GIMP) in één keer precies dat resultaat te krijgen wat me voor ogen stond. Het zijn erg mooie boeken geworden!
Waardering <B>*herinneringsboek</B><B></B> 4 Cor van den Bergh op 01-Jul-2015

Geweldige samenwerking bij het voorbereiden en verzend gereed maken van zowel tekst als de omslag. Handige handleiding om m.b.v. WORD de brondocumenten samen te stellen.
Waardering <B>*familieboek</B><B></B> 4 Kim Asma op 01-Jul-2015

Goede hulp, snelle levering, gemakkelijke templates om mee te werken!
Waardering <B>*jaarboek</B><B></B> 3 Wendy op 30-Jun-2015

De klantenservice blinkt uit in vriendelijkheid. Niets dan complimenten daarvoor.
Helaas kan dat niet wegnemen dat er bij de twee boeken die ik besteld heb erg veel mis is gegaan. De horizontale uitlijning van de linker en rechter pagina klopte niet en de boeken worden daar niet afdoende op gecontroleerd voordat ze worden verzonden. Erg jammer, want als het dan na 3 keer goed is, is het resultaat erg mooi.
Waardering <B>*familieboek</B><B></B> 5 J. Binkhorst op 02-Jun-2015

Ben onder de indruk van de kwaliteit van het drukwerk: ziet er erg professioneel uit.
Ook de ondersteuning vooraf was uitstekend.
Al met al zijn we erg tevreden en kunnen iedereen Pro-book aanraden
Waardering <B>*roman</B><B></B> 5 Marcel van den Driest op 02-Jun-2015

Net als de eerste keer, een prettig contact, tijdige levering en een prachtig eindresultaat. Helemaal naar wens!
Waardering <B>*familieboek</B><B></B> 5 I. Israel Project Levensboeken Ravelijn Amersfoort op 27-May-2015

In de opmaat naar het drukken hebben wij veelvuldig contact gehad met Pro-book. En jullie hebben een pluim verdiend! De ondersteuning, adviezen en dienstverlening was steeds zorgvuldig, volledig en vriendelijk. Onze dank daarvoor!

Volgende maand heb ik weer een schrijversbijeenkomst voor het levensboekenproject van Ravelijn en zal er aandacht besteed worden aan de site van Pro-book en de drukmogelijkheden. De schrijvers hebben met een aantal verschillende, lokale drukkerijen gewerkt, en ik moet zeggen dat de ervaringen met Pro-book springen er in positieve zin boven uit!
Waardering <B>*familieboek</B><B></B> 5 Herman Spoelstra op 26-May-2015

Net mijn eerste boekje boekje, bij jullie gedrukt, ontvangen. Ziet er perfect uit, mooie druk, prachtig papier. Ben er zeer tevreden mee. Snelle en goede service en fijne persoonlijke behandeling in ons contact. Absoluut voor herhaling vatbaar. Voorlopig alvast dank voor jullie hulp bij deze eerste poging bij jullie. Overweeg om nog 1-2 exemplaren te laten bijdrukken als dit mogelijk is. Zeer aanvaardbare prijs!
Waardering <B>*kinderboek</B><B></B> 4 Judith de Vries op 23-May-2015

Fantastisch boek, goede kwaliteit, op tijd geleverd, erg blij mee. Alleen de opdruk voor en achter is ietsje scheef. Groet, Judith
Waardering <B>*trouwboek</B><B></B> 5 Sam op 19-May-2015

Fantastische service, snelle levering, fijn meegedacht! Het resultaat is ook fantastisch en we hebben er twee mensen erg blij mee gemaakt! Nogmaals bedankt voor de geweldige service en wij komen bij een volgende project zeker weten bij jullie terug!
Waardering <B>*herinneringsboek</B><B></B> 5 H.Massolt op 07-May-2015

Het boekje is prachtig geworden! De foto's zijn kwalitatief heel scherp afgedrukt. Ook de communicatie bij Probook is prima! Kortom: Probook is een aanrader
Waardering <B>*jubileumboek</B><B></B> 5 K. Penning op 06-May-2015

Geweldig service. Ik ben zelf een boek ontworpen voor iemand anders verjaardag. Was heel kort van te voren, maar ze hebben het boek met spoed gedrukt in een geweldig kwaliteit. Zeer aan te raden! Ook voor grafisch-, reclame werken.
Waardering <B>*familieboek</B><B></B> 5 J.C. de Meer op 30-Apr-2015

Alweer een prachtig boek geworden.
Hartelijk bedankt!!
Waardering <B>*jubileumboek</B><B></B> 5 Renate Meijers op 23-Apr-2015

De service, de levering, het nakomen van afspraken en uiteindelijk het boek zelf zijn helemaal top! Dubbel en dwars voor herhaling vatbaar.
Waardering <B>*gedichtenbundel</B><B></B> 5 Patricia Verhelst op 22-Apr-2015

En dan brengt de postbode je een cadeau: je eigen boek, in veelvoud! Pro-book heeft een heldere en gebruikersvriendelijke handleiding en het resultaat is van goede kwaliteit. Mijn complimenten!
Waardering <B>*gedichtenbundel</B><B></B> 5 Toine Rommers op 15-Apr-2015

Mijn gedichtenbundel van bijna 400 bladzijden is prima afgewerkt. Tekeningen, foto's, de omslag in kleur, het zag er allemaal precies uit zoals ik het had bedoeld. Er was 1 misdruk, maar daar werd een goed exemplaar, zonder verhoging van kosten, voor terug geleverd. Niets dan lof dus!
Waardering <B>*portfolio</B><B></B> 5 De Media Groep BV op 14-Apr-2015

Matrimonum, het jaarboek van een bruidsbloemiste, perfect gedrukt & snel geleverd. Verdiend een dikke tien!
Waardering <B>*familieboek</B><B></B> 5 Teunissen op 14-Apr-2015

Boekjes zijn van goed kwaliteit, stevig ingebonden en met mooie heldere kleuren
Waardering <B>*roman</B><B></B> 5 J. Keuning op 14-Apr-2015

mooi uitgegeven, perfect tegen een lage prijs
Waardering <B>*notitieboek</B><B></B> 5 Bruin Design op 14-Apr-2015

Voor een klant van me heb ik 2 gastenboeken laten maken met eigen ontwerp van omslag en inleidende tekst op het eerste schutblad. Verder in het binnenwerk blanco pagina's. We zijn super tevreden met het resultaat, mede dankzij de handige website en de snelle levering een super adres om boeken te laten maken.
Waardering <B>*gedichtenbundel</B><B></B> 5 Wilma Reints op 02-Apr-2015

Ben zeer goed geholpen. Binnen een week was alles klaar en het resultaat was kwalitatief goed. De communicatie was adequaat en betrouwbaar.
Vriendelijke mensen. Echt aan te bevelen.

Deel uw mening met anderen

Categorie*
Naam*
E-mailadres*
Waardering * 1 = slecht 5 = uitmuntend
Uw bericht
Veiligheidscode:  * Voer het eerste woord in code
De met * gemarkeerde velden zijn verplicht

Wij horen graag wat u van uw boek vindt!

Schrijf ook een review over uw boek. Wij zijn erg benieuwd wat u van uw boek vindt.

Klik hier

 

 

 

© Pro-book | Amsterdamsestraatweg 656 d | 3555 HX Utrecht | 0031 (0)30 303 95 98 | info@pro-book.nl | Privacy Policy | Voorwaarden
De specialist in genaaid gebonden boeken
Voor drukkers
Voor drukkers